Bonusways generelle vilkår

Vi på Bonusway vil tilbyde dig en så god bonus som muligt. Derfor er det vigtigt at du følger vores vilkår  det gør at vi også fremover kan fortsætte med at tilbyde en rigtig god bonus.

Bonusways vilkår:

1. At tilmelde sig og bruge tjenesten er helt gratis og vil altid være det. Der findes med andre ord ingen skjulte omkostninger. 
2. Vi kan betale din bonus så snart webshoppen, du har brugt, har godkendt dit køb. Hvis du afbryder eller sender dit køb retur, vil du naturligvis ikke få nogen bonus for dit køb.
3. Vi indbetaler din bonus på din bankkonto. Du kan anmode om en overførsel af bonussen når saldoen overskrider et minimumbeløb på 120 kr.

Dette er vores vigtigste vilkår. Alle vilkår kan læses nedenfor.

Aftale for brugerkonto

1. Indledning

Denne aftale er et juridisk dokument, som angiver dine rettigheder og forpligtelser, samt Bonusways ("vi", "os" eller "Bonusway") rettigheder og forpligtelser med henvisning til denne webside og tjenesten (Bonusways tjeneste), som vi tilbyder via den. Du bør læse og forstå indholdet i denne aftale som helhed, inden du kan tilmelde dig Bonusways tjeneste. Ved at tilmelde dig, godkender du samtidig at du laver en aftale med os ifølge denne aftale. Du er bevidst om at aftalen kan ændres, i overensstemmelse med punkt 16. Personer, som tilmelder sig Bonusways tjeneste, skaber samtidig en "konto" og bliver "bruger".

2. Bonusways tjeneste

Bonusways tjeneste gør det muligt for "brugere" at få penge tilbage fra forhandlere (cashback på engelsk) i form at provision fra visse registrerede (tracked på engelsk) køb, som de har gjort hos forhandlerne. For at brugeren skal få penge tilbage for køb, som vedkommende har gjort hos forhandleren, skal forhandleren bekræfte at købet er registreret, ægte, ikke forfalsket, og gennemført: Altså at brugeren har betalt sit køb til forhandleren og brugeren har modtaget sit køb, uden at vedkommende har reklameret om købet til forhandleren indenfor reklamationstiden. Et gennemført køb, som tidligere nævnt, er en "godkendt handling". Nogle gange godkendes købet med det samme. Oftest behandler netbutikkerne købtransaktionerne først efter at returtiden for produkterne er udløbet. Det kan tage op til 30 dage. Desuden burde forhandleren udbetale provisionen som helhed, så Bonusway kan betale penge tilbage til brugeren. Vi tager dog ikke ansvar, hvis forhandlerens system ikke rapporterer oplysninger om salget til os. 

Definition — Penge som betales tilbage (cashback på engelsk) er det beløb, som Brugeren får efter at have foretaget en "registreret handling" på den rigtige måde gennem Bonusway.

Definition — En godkendt handling er for eksempel et køb, som er foretaget via Bonusway og som vi har fået besked om fra forhandleren. En godkendt handling er i den status at det endnu ikke findes nogen garanti for at Brugeren skulle få penge tilbage for handlingen. 

3. Oprettelse af konto

Du skal være mindst 16 år for at kunne skabe en brugerkonto. En person kan kun have én konto på Bonusways side. Du kan have hvilken nationalitet som helst for at kunne tilmelde dig hos Bonusway. Hvis du har amerikanskt medborgerskab, kan du derimod desværre ikke tilmelde dig hos Bonusway. Når du tilmelder dig tjenesten, skal du angive korrekte og aktuelle oplysninger om dig selv — inklusive dit rigtige navn og din aktuelle adresse, samt alle andre oplysninger, som du bliver bedt om. Hvis du angiver dine bankkontooplysninger, eller anden betalingsinformation (din Betalingsmåde), skal du a) forsikre dig om at du har ret til og kan bevise at du har fuldstændig ret til den valgte Betalingsmåde, b) bekræfte at du vil tage imod penge, som betales tilbage ved hjælp af den pågældende Betalingsmåde. Du skal holde denne information opdateret via din brugerkonto. Bemærk at din betalingsmåde (f.eks. en dansk bankkonto eller PayPal) kan indeholde visse bestemmelser om højeste og laveste betalinger, som du får gennem denne form for betaling.


Vigtigt: Du skal altid holde den e-mailadresse, som du bruger til Bonusways tjeneste, opdateret så du kan få fuldt udbytte af e-mailen  eftersom vi sender vigtige meddelelser til den. Hvis du skifter din e-mailadresse, skal du opdatere e-mailadressen på din brugerkonto på Bonusways tjeneste.

4. Penge som betales tilbage (cashback)

Når en bruger har gennemført en registreret handling og vi har modtaget det præcise beløb, som skal betales retur, fra Forhandleren, overfører vi de penge, som skal betales tilbage til Brugeren gennem den valgte betalingsmåde. Penge, som betales retur, indeholder, uafhængigt af Forhandleren, ikke nødvendigvis leveringsomkostninger eller moms på værdien af købet. Bonusway forbeholder sig altid retten til at bestemme, hvor stor en del af de penge, som er modtaget fra Forhandleren, Bonusway giver videre til Brugeren. Pengene, som betales retur, overføres til Brugerens bank- eller PayPal-konto. Vi forbeholder os retten til at kræve de penge tilbage, som er udbetalt til Brugeren, hvis vi opdager et brud mod denne aftale. Bemærk at der findes en del forskellige situationer, hvor en handling i Forhandlerens tjeneste ikke er en kvalificeret handling, eller for hvilken der ikke kan udføres nogen tilbagebetaling af penge. I følgende situationer vil der ikke blive udbetalt cashback til Brugeren, men pengene vil helt og uigenkaldeligt gå tabt til Bonusway: 

a) De penge, som vi får af Forhandleren, som skal betales tilbage, er ikke tilknyttet en "kvalificeret handling" eller brugerkontoen (f.eks. en situation, hvor brugeren ikke er inlogget på Bonusways tjeneste ved køb) 
b) En handling, som gælder returbetaling, afbrydes (på grund af udsolgte varer eller af anden årsag)
c) De tilbagebetalte penge er tilknyttet en bruger eller brugerkonto, som:
 a. er lukket ned ifølge punkt 8 i denne aftale
 b. hører sammen med en bedragelig virksomhed eller bryder denne aftale på nogen måde 
 c. bruges eller skal bruges på vegne af en anden person
 d. ikke er blevet brugt i 12 måneder

5. Immaterielle rettigheder

Ved at uploade eller tilføje materiale til Bonusways tjeneste, giver brugeren sit samtykke til:

a) en ikke-eksklusiv licens til os (inklusive retten til at licensiere) til at bruge, reproducere og distribuere dette materiale gennem Bonusways tjeneste, såvel som via alle andre interaktive tjenester, som vi eller vores underlicenserede personer bruger gennem Bonusways tjenester, og 
b) giver andre brugere (via os, på basis af den ovennævnte licens) ikke-eksklusiv, personlig og ikke-overførlig ret til at se det pågældende materiale.  

Du godkender og forstår at alt indhold, alle varemærkerettigheder og andre immaterielle rettigheder på Bonusways tjeneste (inklusive materiale fremstillet af brugere eller forhandlere), ejes af os eller licenceres til os. Det er let at kopiere materiale fra websider, men det betyder ikke at det er lovligt. Derfor har ingen ret til at kopiere, distribuere, offentligt vise, eller skabe tjenester af Bonusways tjeneste eller noget andet materiale, som findes på Bonusways tjeneste, hvis ikke vi i forvejen, specifikt og skriftligt, har givet tilladelse til dette. 

6. Fortrolighedspolicy

Vores fortrolighedspolicy er en del af vores aftale, og ved at indgå denne aftale med os, giver du dit samtykke til at vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores fortrolighedspolicy. Eftersom internettet er et globalt datanet, beder vi dig observere at indhold tilføjet på Bonusway kan være tilgængeligt for internetbrugere og synligt for dem over hele verden. 

7. Vores rolle

Bonusway er ikke på nogen måde indblandet i eller en del af transaktioner med Forhandlere, og vi er ikke sælgere eller leverandører af nogen af de produkter eller tjenester, som Forhandlerne udbyder. Derfor er vi ikke pålagt nogen forpligtelser i loven, som gælder for leverandører af disse produkter eller tjenester.

På baggrund af det ovennævnte har vi ikke mulighed for at påvirke eller tage noget ansvar for:

a) Forhandlernes tjenester eller produkters kvalitet, sikkerhed eller lovlighed, eller
b) Forhandlernes mulighed for at levere og om de leverer nogen tjenester eller produkter.

8. Misbrug

Vi (Bonusway) forbeholder os ensidig ret til at slukke eller afslutte en brugers adgang til Bonusways tjeneste eller en del af den, hvis vi anser at den berørte bruger eller brugerkontoen på nogen måde bryder mod nogen bestemmelse i denne aftale. En brugerkonto må kun bruges til shopping eller andre handlinger, som angår brugeren selv, og ikke på vegne af nogen anden person. Brugerne må ikke foretage eller forsøge at foretage handlinger med nogen Forhandler, eller for at få tilbagebetaling (a) ved at angive en anden persons personlige oplysninger eller ved at bruge en betalingsmåde, som han eller hun ikke har ret til, (b) ved at snyde eller uretfærdigt udnytte Forhandlerens tilbud, eller (c) bryde mod de vilkår eller handlinger, som Bonusway eller Forhandleren har angivet for den specifikke handling.

Det er hver enkelt brugers ansvar at sørge for at indholdet, som vedkommende har tilføjet, eller som associeres med deres konto:

a. ikke er krænkende, stødende eller ubehageligt, upassende eller truende; 
b. ikke har til hensigt eller kan forårsage unødig irritation, besvær eller uro for nogen person;
c. ikke indeholder nogen computervirus, macrovirus, trojanske heste eller noget andet, som har til hensigt at forvirre, afbryde eller forstyrre computerens normale drift eller i hemmelighed kapre, bruge uden rettigheder eller ekspropriere systemer, data eller personlige oplysninger;
d. ikke strider mod aktuelle love og regler (inklusive, men ikke begrænset til, forbrugerbeskyttelsesloven, korrespondence- eller distancesalg, uretfærdig konkurrence, diskriminering, falsk markedsføring, ophavsret, varemærker og privatliv)
e. ikke krænker rettighederne for nogen juridisk person eller organisation (inklusive rettigheder og forventninger relaterede til privatliv);
f. er udformet korrekt og retfærdigt; og
g. ikke støtter noget produkt eller nogen råvare.

Hvis du ser eller oplever noget i Bonusways tjeneste, som bryder mod eller afviger fra nogen af ovenstående krav, så beder vi dig om at informere os om det. 

Hver bruger er bevidst om at vi har rettighed, men ikke forpligtelse til, at fjerne materiale som  på basis af tredje parts eller anden information som vi har fået fra brugere  bryder mod denne aftale. 

9. At kontakte tredje part

Hvis nogen tager kontakt til os angående materiale eller handlinger, som på nogen måde er relateret til dig eller din brugerkonto, vil du ifølge aftalen med os:

a. give al information og hjælp, som vi skal bruge, for at svare på den pågældende kontakt; og 
b. svare hurtigt (inden for en uge) og omsorgsfuldt på beskeden, hvis vi vælger at tage kontakt til dig for at få svaret fra dig.

10. Tillægstjenester

Vi eller vores samarbejdspartnere kan af og til tilbyde nye eller yderligere tjenester gennem Bonusways tjeneste. Din anvendelse af disse tjenester kan være genstand for tillægsvilkår og regler, og du skal acceptere disse tillægsvilkår og bestemmelser. Vi præsenterer disse tillægsvilkår og regler i Bonusways tjeneste på en måde, som vi selv bestemmer, når du går med til at bruge disse tillægstjenester. Hvis du bryder mod tillægsvilkårene som er tilknyttet tillægstjenester, bryder du samtidig denne aftale. 

11. Bonusways tjeneste

Vi forbeholder os altid ret til at fjerne dele af Bonusways tjeneste eller Bonusways tjeneste helt. Dette kan gøres af lovmæssige, sikkerhedsmæssige eller tekniske årsager, som henholder sig til kommercielle spørgsmål. Vi forsøger, men vi lover eller garanterer ikke, at vi vil give besked 30 dage inden, for at foretage denne type af handlinger udover i de situationer, hvor de tidligere handlinger er nødvendige af sikkerhedsmæssige årsager eller på grund af tekniske problemer, som ellers ville påvirke Bonusways tjeneste negativt. Bonusways tjeneste kan også af og til være utilgængelig, så den ikke kan bruges, på grund af tekniske problemer i Bonusways tjeneste eller, mere generelt, på internettet. Men vi forsøger at løse dette problem ved hjælp af rimelige kundskaber og grundighed, forudsat at vi kan påvirke disse problemer. Bemærk dog at vi ikke kan garantere kontinuerlig adgang eller adgang til noget indhold som forekommer i Bonusways tjeneste. 

På trods af ovenstående, stræber vi efter at alle målsatte tidspunkter for, hvornår Bonusways tjeneste ikke er tilgængelig, og som vi vil meddele dig om, når du bruger Bonusways pågældende tjeneste, begrænses til et minimum. 

Af sikkerhedsmæssige eller andre årsager, kan vi kræve at du ændrer dit password eller andre oplysninger som bruges for at logge ind på Bonusways tjeneste; men vi vil aldrig bede om dit password pr. e-mail, telefon eller på nogen anden måde end via websiden bonusway.dk. Du er alene ansvarlig for at du holder dit password og eventuelle andre identificeringsoplysninger konfidentielt. 

12. Ansvar

a. Vi stræber efter at tilbyde Bonusways tjeneste med rimelig sagkunskab og flid for at opretholde vores definition af Bonusway-tjenesten, men vi kan ikke garantere at Bonusways tjeneste vil opfylde dine forventninger og krav. 

b. Vi er kun ansvarlige i den udstrækning, som denne aftale har angivet, men idet der ikke findes nogen anden forpligtelse, skyldighed eller ansvar i nogen udstrækning gennem aftale, relateret til skader (inklusive forsømmelse, brud mod en retslig forpligtelse og eventuelle andre skader), eller på anden måde. 
c. Vi er ikke ansvarlige for personskade eller dødsfald som forårsages af vores forsømmelse 
d. Vi tager altid hensyn til punkterne herunder
e. Vi bærer ikke ansvar over for dig eller nogen anden juridisk person ifølge aftalen, relateret til skader (inklusive forsømmelse, brud mod en retslig forpligtelse og eventuelle andre skader) eller på anden måde:
 a) nogen indkomst eller tab af forretninger, tab af forventede besparelser, eller mindskning af provision, eller
 b) for indirekte, specielle eller følgeskader, omkostninger eller nogen andre skader, selv om disse skader skulle lede til forekomsten af Bonusways-tjenestens manglende levering eller leveringsforsinkelse, undladelse at følge denne aftale eller på nogen anden måde
 c) Andet som konstateres separat noget andet sted end i denne aftale, alle forestillinger, garantier, vilkår og andre handlinger (både eksplicitte og implicitte intriger på love, bestemmelser eller andet) begrænser sig fra denne aftale, udover i tilfælde af bedrageri eller når loven ikke tillader en sådan type indhold eller handlinger.
 e) Dette punkt 12 i vilkårene fortsætter med at gælde, selv om denne aftale udløber eller afsluttes.

13. Erstatning

Du skal erstatte alle former for gæld, krav og omkostninger, som kan opstå eller tilknyttes (a) hver overtrædelse af denne aftale af dig eller gennem dig, eller (b) under alle omstændigheder med nogen forhandler, til Bonusway. 

14. Overførsel

Vi forbeholder os ensidigt retten til at overføre denne aftale helt eller delvist til en tredje part, og at förskriva eller underleverandør opgave nogen eller alle af vores rettigheder og forpligtelser, som omfattes af denne aftale. Vi kan også overføre overenskommelse så garantier gives i denne aftale, kan du mindske. Du må ikke overlade eller opsige denne aftale eller overføres til nogen underleverandør af denne aftale, med forbehold for rettigheder og forpligtelser, uden skriftlig tilladelse fra Bonusway. 

15. Afslutning

Brugeren kan når som helst afslutte brugen af Bonusways tjeneste. Bonusway kan når som helst opsige denne aftale ensidigt, hvis vi anser at brugeren kan arbejde på nogen måde og i hvilken omfatning som på nogen måde strider mod Bonusway-virksomheden eller andre interesser. Opsigelsen træder i kraft umiddelbart, og du mister din brugerkonto og dine optjente penge uigenkaldeligt, og de overføres fuldstændigt til Bonusway. Bonusway har derefter også ret til at gemme brugeroplysninger i Bonusways service i fremtiden. 

16. Hele aftalen

Denne aftale er udformet for at indeholde hele aftalen med os angående Bonusways tjeneste; vi mener det er retfærdigt og rimeligt. Den erstatter alle tidligere aftaler og overenskomster mellem dig og Bonusway, med undtagelse af tilfælde af bedrageri eller uærlig kommunikation på dine parametrer. 

17. Ændringer i denne aftale

Vi forbeholder os retten til at ændre denne aftale og lave en ny version af Bonusway-tjenesten. Når vi ændrer denne aftale vil vi publicere en ny version af Bonusways service, og en ny version af disse vilkår og bestemmelser vil træde i kraft med det samme og reglerer fra det øjeblik Bonusway-tjenesten og din relation med os:

a. Hvis der er lavet ændringer i aftalens operative punkter og disse ændringer påvirker dig negativt, så har du tre kalenderdage til at reagere på dette, regnet fra den dag, hvor ændringerne trådte i kraft. Hvis du ikke ønsker at være underlagt en ny aftale, kan du rapportere det til os i løbet af disse tre dage, og derefter bør du stoppe med at benytte Bonusways tjeneste fuldstændigt. 
b. Hvis der ikke er foretaget ændringer i aftalens operative punkter eller ændringerne ikke påvirker dig negativt (herunder for eksempel ændringer i kontaktoplysninger, uden begrænsning, eller ændringer i denne aftales første punkter), så vil ændringerne træde i kraft så snart en ny version af websiden lægges ud (eller på et senere tidspunkt, som vi kan præsentere i den nye version af aftalen). 

18. Generelt

I tilfælde af at et punkt i denne aftale ikke anses følge loven eller ikke kan følges, så vil aftalen i øvrigt forblive gyldig. Du og Bonusway er uafhængige aktører, og denne aftale har ikke til hensigt at skabe og skaber ikke nogen form for repræsentation, partnerskab, joint venture eller ansat-arbejdsgiver-forhold mellem parterne. Hvis vi i en situation ikke svarer på eller ikke reagerer på et kontraktbrud fra din eller andres side, vil dette ikke fjerne vores ret til at reagere på lignede overtrædelser fremover.

19. Gældende lov

a. Denne aftale og vores relation til dig og alle brugere er underlagt lovene i Finland.
b. Du och vi omfattes begge af finsk lov i forbindelse med eventuelle konflikter om denne aftale.

20. Bevarelsen af denne aftale

Vi arkiverer ikke separate kontrakter, som brugere indgår ved tilmelding til Bonusways service. Du kan se aftalen på www.bonusway.dk. Vi beder dig om at udskrive og/eller gemme en downloadet kopi af aftalen på din computer. Aftalen findes kun på dansk.

21. Om markedsføring

Bonusway bruger Google Adwords remarketing och lignende målgrupper. Når du besøger Bonusway-siden, installerer Google cookien i webbrowseren, hvilket gør det muligt for Google at vise Bonusways annoncer på andre websider eller i Googles egne tjenester (f.eks. Google-søgning, Gmail, YouTube). På samme måde vil du kunne se Bonusways reklamer, hvis Google anser at din profil (f.eks. køn, alder, interesser) svarer til Bonusway-brugerens profil. Hvis du vil forhindre Googles brug af cookies kan du fjerne dem i Googles annonceindstillinger. Cookies fra tredje part kan du fjerne på denne side. 

22. Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik